Kedves Leendő Táborozó Barátom!

Lassan elérkezik a csomagolás ideje. Ha neked lennék nem hoznék magammal ékszereket, elektronikai szórakoztató eszközöket, GPS-t, apróbb háziállatokat, elefántot, oroszlánt, fényképezőgépet, látcsövet is csak saját felelősségre. A mobiltelefonnak – ha van – azonban hasznát vennéd ha pl. szeretnéd megkérdezni az otthoniakat, hogy megjött-e már a kistesó. Mindenképp csomagold be a tisztálkodó felszerelésedet mert itt könnyen előfordulhat, hogy egy-egy túra után még mosakodnod (mit mosakodni – fürödni!) is kell.

Megteszünk mindent azért, hogy ittléted alatt megismerkedhess minden időjárási jelenséggel (a havazást azért nem garantáljuk), ezért a fürdőruha mellé még tedd be légy szíves a pulóvert, az esőkabátot és a váltócipődet, amit addig fogsz használni, amíg a másik szárad. Érkezésedre vasárnap délután számítunk. Ha más időpontban jössz vagy gondot okoz idetalálni kérj telefonos segítséget – tőlem (30/864 2453).

És még valami: ne felejtsd otthon szüleid, barátaid telefonszámát, e-mail címét, a tettrekészségedet és a jó étvágyadat.

Zoli bácsi, a táborvezető