Kampány a fenttartható fejlődésért Nagykörűben
KEOP-6.1.0/A

A Projekt leírása:

Átfogó cél: Környezet- és természetvédelmi szemléletformálás: A környezettudatos gondolkodás erősítése, a fenntarthatósághoz szükséges értékrend és viselkedés kialakításának segítése, ehhez kapcsolódó programok kampányok kivitelezése. A kampány célja, hogy rávegye a helyi lakosokat a helyi termékek vásárlására, melynek hatására erősödik a helyi gazdaság, csökken a környezeti terhelés, a helyi közösségek megerősödnek.

A projekt közvetlen céljai: A mikrotérség lakosságának szemléletformálása, a helyi véleményformálók közvetlen megszólításával, bevonásával és a fenntarthatóság értékrendjéhez való elkötelezettség kialakításával. A helyi lakosság minél szélesebb körének megszólítása a nem fenntarthatósági rendezvényeken való megjelenéssel. A fenntartható fogyasztás népszerűsítése a helyi termékek fogyasztásának környezetre gyakorott pozitív hatásainak hangsúlyozásával.

Kedvezményezett:

Nagykörűért Alapítvány

Cím: 5065 Nagykörű Május 1. út 9.
e-mail: mesz.ildiko@freemail.hu
fax: 56/494-351

Közreműködő szervezet:

Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium Fejlesztési Igazgatóság

1134 Budapest, Váci út 45. Átrium Park, "D" porta
Levélcím: 1399 Budapest, Pf.: 677
Telefon: +36-1-238-6666
Fax.: +36-1-238-6667
E-mail cím: fi_titkarsag@kvvmfi.hu

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

ÚMFT infovonal: 06 40 638 638